Neem contact op

Wij proberen je vragen te beantwoorden

Verkoop & Administratie

Stuur ons een e-mail met je vragen

"*" geeft vereiste velden aan

[anr-captcha]

Technische support

Kom je ergens niet uit? Wij helpen!

Veel gestelde vragen

Hoe voeg ik mijn collega’s toe

Via het account van de hoofdgebruiker kun je eenvoudig je team toegang geven tot het appHoreca platform. Na het inloggen ga je naar “Mijn team” > klik op je bedrijf en dan op “+ Nieuw”. Hier geef je tevens aan wat de betreffende collega’s wel en niet mogen lezen, publiceren, bewerken en/of verwijderen.

Hoe voeg ik een receptuur toe

Het toevoegen van een receptuur gaat heel eenvoudig, als je daar de rechten voor hebt, via het kopje “Recepten”. Je klikt simpelweg vanaf de recepten pagina op “+ Nieuw” en vult de verplichte velden in, na het opslaan staat de receptuur voor al je collega’s zichtbaar in het platform en kunnen er tevens label worden geprint.

Kan er draadloos geprint worden

Uiteraard, mits je bent voorzien van een printserver met de appHoreca print-software. Deze kun je aanschaffen via onze webshop. De installatie voeren wij voor je uit. De printserver bestaat uit een kleine computer (Raspberry Pi) welke met USB wordt verbonden met je labelwriter.

Kunnen er meerdere schoonmaaklijsten worden toegevoegd

Dit is zeker mogelijk, lever je schoonmaaklijsten aan ons aan via een e-mail aan mail@apphoreca.nl en wij zetten de schoonmaaklijst onder de juiste naam in het platform. Daarna komt deze automatisch wekelijks terug om in te vullen.

Kan de schoonmaaklijst worden aangepast

Dat kan, lever je wijzigingen aan via een e-mail aan mail@apphoreca.nl en wij verwerken de wijziging binnen je platform. Hierna staat je nieuwe taken automatisch in je nieuwe wekelijkse overzicht.

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Je wachtwoord kun je eenvoudig zelf wijzigen, nadat je bent ingelogd door rechtsboven op “je naam” te klikken en dan naar het kopje “wijzig account” te gaan. Hier kun je tevens je voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer wijzigen. Kun je niet meer inloggen? ga dan naar nieuw wachtwoord aanmaken en vul daar je gebruikersnaam of e-mailadres is.